Teinitytön pillu löydä ystävä

teinitytön pillu löydä ystävä

Sillä kuten sanoin, että kysehän ei ollut vain itsestäni ja ole nähnyt näitä tapauksia aivan liikaa. Siksi oma mielipiteeni näihin on sen verran jyrkkä.

Ja nuorten kyky havannoida omaa kehitystään on heikkoa tämän tiedon löydätte kun perehtytte ihmsen kehitykseen. En tiedä moniko täällä on parikymminen, mutta aika moni varmasti samaistuu tunteeseen kun piti itseään muka kypsänä nuorempana: D Eikä kenenkään kannata tästä pahastua, niin se vain on, vaikka tietysti niitä vituttaa ketkä eivät vielä asiasta henk.

Jep, kyllä sitä vuotiaana luuli olevansa niin paljon "ikäisiään kypsempi". Nyt vuotiaana koen olevani juuri ja juuri ikäisteni tasolla. D Tosin sekin mielikuva on alkanut hämärtymään sen takia kun katselee ympärillä kavereita, joilla on lähes kaikilla jo lapsi tai useampia. Kyllä meille vanhempikin pimpero kelpaa! Muistan ku olin vuotias ja tapailin vuotiasta.

Sai olla tyrkyttämässä itteään suunnilleen, ku sen mielestä oli aikaista suudella kolmansilla treffeillä. Kyllähän niiltä 20 vuotiailtakin pillua saa ja ihan varmasti yhtä helposti. Miehet nyt vain ovat kehityksessä jäljessä niin ehkä siksi osa hakeutuu nuorempaan seuraan.

Koska niin se yleensä on? Mut mikäs siin, jätkällä kohoaa ego, kun saa nuorta ja muijalla kohoaa ego, kun jätkällä on auto ja varaa ostaa viinaa ja röökii ja kaikkee muuta kivaa. Täältä löytyy 20 vuotias joka asuu poissa kotoota opintotuen turvin ja yksikään suhteeni ei ole kaatunut elämäntilanteeni takia. Miettikää vaikka 20 ja 24 vuotiaita.

Sainpa tämän nyt kuullostamaan että olen 16 vuotiaan elämäntilanteessa. Perustelusi oli mielestäni vain tyhmä. Muutama kaveri alkoi seurustelemaan 16vuotiaana parikymppisten kanssa ja vieläkin yhdessä 5 vuoden jälkeen. En nää mitään ongelmaa jos kemiat ja elämäntilanne kohtaa. Samalla tavalla kuin kaikissa suhteissa missä molemmat viihtyy en ymmärrä miksi pitää takertua tällaisiin muodollisuuksiin?

No poikakaverini isoveli myönsi, että "vaihtoi" edellisen tyttöystävänsä pari vuotta nuorempaan, koska muka "tiukempi pillu". Noh, ei se enää varmaan oo kovin tiukka ku pyöräytti jo mukulanki tälle jätkälle. Hommas tiukan pillun ja sössi sen homman pamauttamalla muijan paksuksi.

D Itse olen pari vuotta poikaystävääni vanhempi ja saan kuulla kehuja alapääni tiukkuudesta. Tunnen itseni vanhaksi, kun kirjoitan tällaista, mutta siis nelisen olin silloin 15v. Eipä siinä suhteessa oikein mitään järkeä ollut.

Ei voitu liikkua kaupungilla yhdessä ja muutenkin suhde oli salainen. Pelkkää ja silkkaa seksiä siis. Pojalla oli oma kämppä, oli suosittu kaupungissa jne.. No mun kaveripoika on mun kanssa saman ikäinen eli lähes parikymppinen.

Hän seurusteli vuotiaan tytön kanssa ja itsekin myöntää ettei siinä ollut mitään järkeä. Kauheat draamat eron jälkeen ja muutenkaan suhde ei oikein toiminut. Lähempänä tuon pojan ja 16v. Sitä se on myös viranomaisille. Moni heistä vetoaa siihen, ettei asiaan voida puuttua, koska aiheesta ei ole tutkittua tietoa. Ilmiön olemassaolo on helppo kieltää, jos sitä ei edes yritä nähdä.

Mutta kun Kampissa on hengaillut muutaman illan, alkaa jo nähdä kuka seurustelee ja kenen kanssa. Rosa Kettumäki Juttu esitettiin A-Studiossa Teinitytöt myyvät edelleen itseään seksiin.

Mikseivät viranomaiset, poliisi, sosiaaliviranomaiset, opetusvirasto ym. Yhdyntä liian nuorena vahingoittaa sukuelimiä. Vaginaan tulee elinikäisiä hermovaurioita, repeämiä, tuntopuutoksia, vulvodyniaa. Sekä sukupuolitauteja kuten klamydia, kondylooma tai tippuri, jotka aiheuttavat usein hedelmättömyyttä.

Lisäksi raskauskin liian nuorena on riski, vaarassa ovat sekä sikiö, että teiniäiti, jolle synnytys voi olla hengenvaarallinen. Voi voi, kyllä asialle jotain tehtäisiin, jos olisi rahaa. Mutta kun asian on niin, että viranomaisetkaan ei välttämättä halua käyttää rahojaan ongelmaan, joka on jo liian häpeällinen.

Asia jää siis poliisin hoidettavaksi, koska seksin ostaminen on Suomessa rikos. Ja olette varmaankin nähneet, että öiseen aikaan katujen syrjäisemmissä kolkissa parveilleet venäläis- ja afrikkalaisprostituoidutkin ovat jo jutusteluväleissä poliisismiesten kanssa kun osto on laitonta, muttei myynti. No entäs tämä pukeutuminen. Nyt ne kunnottomat äpärät käyttää college-housuja ilman alushousuja.

Housut porautuu koko persvakoon pillua myöten, eikä ne saatanan äpärät vaivaudu kiskomaan housuja pillusta pois. On tullut nähtyä aika isoränttyisiä tyttöjä. Tartteeko se pentu päästää ovesta ulos ilman alushousuja. On vähän rivoa se pukeutuminen. Ja sitten ne farkkushortsit. Teinityttö ajaa alapään karvat pois Viestiketju alueella ' Mitäs nyt?

Meidän 15v tyttö oli ajannaut viikonloppuna kaikki karvat pois alapäästä. Kaikki kuulema tekee niin! Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Lapsille on aikuisille ei. Vanhemmat muslimi miehet kyllä tykkää karvattomista ja niiden on pakko ollakin karvattomia.

EI kai sitä voi vuotiasta tuossa asiassa estääkään. Mutta älytön muotioikkuhan se on. En tiedä, mut nyt oli kyse vuotiaasta tytöstä. On kai se nykyään aika yleistä vähän kaiken ikäisillä, vaikka on se karvojen säilyttäminenkin alkanut jo tehdä vähän paluutakin. Ihan tavallista, käsittääkseni nykyään suurin osa nuorista on karvattomia.

Karvoitus on jokaisen henkilökohtainen asia, ei varsinaisesti ole sinun asiasi poistaako lapsesi karvansa vai ei.

Teinitytön pillu löydä ystävä -

Oikeesti oot varmaan joku neljäkybänen pedofiili äijä joka haluu vaan tsiigailla 14v misuja. Oli oikeesti masentavaa ja haikeeta herätä todellisuuteen: Vasemmistolaista elämän asennetyyliä olevan naisen.

Itseäni ei jaksa kiinnostaa yleistykset, niitä on aina olemassa ja tulee olemaan kuten 30v on liian vanha saamaan esikoisen, ei ole. Ja en ole tavannut yhtään 16v joka olisi ikäistään kypsempi ja hyvä niin. Kaverini täyttää syksyllä 16 ja seurustelee 24 vuotiaan jätkän kanssa, ei munmielestä heidän suhde näi ulospäi vaikuta mitenkää kammottavalta hyväksikäytöltä. En sitten tiedä että millasta sitten tässä suhteessa on.

Kun olin itse 20 vuotta, en olisi ikinä voinut ajatellakaan olevani itseäni neljä vuotta nuoreman kanssa. Olin tuolloin vakituisessa työsuhteessa ja vastasin jo täysin omasta elämästäni. Kyllä siinä kohtaa olisi ollut outoa jakaa osa elämästään jonkun ehkä juuri ja juuri opintotuen turvin pois kotoaan muuttaneen teinin kanssa. Ja kun mennään taas vuosia takaperin, kun olin vielä 16 niin ei miehet musta todellaakaan olisi muuta halunneet kuin pillua.

Sen näki jo kauas. Moni kaverini retkahti näihin miehiin ja kappaas kun suhde ei toiminutkaan. Näitä tapauksia oli aivan liian monta. Ja toisaalta kuin miettii, miksen olisi ollut nuori niin kauan kun minulla oli mahdollisuus? Olihan se luksusta saada rahaa porukoilta ilman mitää vaivaa ja pötyä pöytään. Parikymppisellä tuon elämän pitäisi minusta olla jo taakse jäänyttä elämää. Eli tässä avattu versio vastauksesta "koska niin erilaiset elämäntilanteet". Esimerkiksi käydään samaa koulua, jätkä valmistuu vaan vuotta mua aiemmin , ja tämän jälkeen kumpiki haetaan vielä samaan ammattikorkeaan, koska sama unelma-ammatti: D Tavallaan meijän ainut isompi ero oliki toi ikä: Soturi voi mennä muualle sotimaan.

Sillä kuten sanoin, että kysehän ei ollut vain itsestäni ja ole nähnyt näitä tapauksia aivan liikaa. Siksi oma mielipiteeni näihin on sen verran jyrkkä. Ja nuorten kyky havannoida omaa kehitystään on heikkoa tämän tiedon löydätte kun perehtytte ihmsen kehitykseen.

En tiedä moniko täällä on parikymminen, mutta aika moni varmasti samaistuu tunteeseen kun piti itseään muka kypsänä nuorempana: D Eikä kenenkään kannata tästä pahastua, niin se vain on, vaikka tietysti niitä vituttaa ketkä eivät vielä asiasta henk.

Jep, kyllä sitä vuotiaana luuli olevansa niin paljon "ikäisiään kypsempi". Nyt vuotiaana koen olevani juuri ja juuri ikäisteni tasolla.

D Tosin sekin mielikuva on alkanut hämärtymään sen takia kun katselee ympärillä kavereita, joilla on lähes kaikilla jo lapsi tai useampia. Kyllä meille vanhempikin pimpero kelpaa! Muistan ku olin vuotias ja tapailin vuotiasta. Sai olla tyrkyttämässä itteään suunnilleen, ku sen mielestä oli aikaista suudella kolmansilla treffeillä. Kyllähän niiltä 20 vuotiailtakin pillua saa ja ihan varmasti yhtä helposti.

Miehet nyt vain ovat kehityksessä jäljessä niin ehkä siksi osa hakeutuu nuorempaan seuraan. Koska niin se yleensä on? Mut mikäs siin, jätkällä kohoaa ego, kun saa nuorta ja muijalla kohoaa ego, kun jätkällä on auto ja varaa ostaa viinaa ja röökii ja kaikkee muuta kivaa.

Täältä löytyy 20 vuotias joka asuu poissa kotoota opintotuen turvin ja yksikään suhteeni ei ole kaatunut elämäntilanteeni takia. Miettikää vaikka 20 ja 24 vuotiaita.

Sainpa tämän nyt kuullostamaan että olen 16 vuotiaan elämäntilanteessa. Perustelusi oli mielestäni vain tyhmä. Muutama kaveri alkoi seurustelemaan 16vuotiaana parikymppisten kanssa ja vieläkin yhdessä 5 vuoden jälkeen.

En nää mitään ongelmaa jos kemiat ja elämäntilanne kohtaa. Samalla tavalla kuin kaikissa suhteissa missä molemmat viihtyy en ymmärrä miksi pitää takertua tällaisiin muodollisuuksiin? No poikakaverini isoveli myönsi, että "vaihtoi" edellisen tyttöystävänsä pari vuotta nuorempaan, koska muka "tiukempi pillu". Noh, ei se enää varmaan oo kovin tiukka ku pyöräytti jo mukulanki tälle jätkälle. Hommas tiukan pillun ja sössi sen homman pamauttamalla muijan paksuksi.

D Itse olen pari vuotta poikaystävääni vanhempi ja saan kuulla kehuja alapääni tiukkuudesta. Tunnen itseni vanhaksi, kun kirjoitan tällaista, mutta siis nelisen olin silloin 15v.

Eipä siinä suhteessa oikein mitään järkeä ollut. Ei voitu liikkua kaupungilla yhdessä ja muutenkin suhde oli salainen.

Pelkkää ja silkkaa seksiä siis. Pojalla oli oma kämppä, oli suosittu kaupungissa jne.. No mun kaveripoika on mun kanssa saman ikäinen eli lähes parikymppinen.

Hän seurusteli vuotiaan tytön kanssa ja itsekin myöntää ettei siinä ollut mitään järkeä. Kauheat draamat eron jälkeen ja muutenkaan suhde ei oikein toiminut. Lähempänä tuon pojan ja 16v. Hän kipaisi hakemassa nipun naruja ja antoi minulle muutaman. Tein työtä käskettyä ja tartuin ohueen ranteeseen ja sidoin narun siihen. Sennin kädet sidotttiin sohvan päätyyn levälleen. Sitten oli jalkojen vuoro. Kun narut olivat kiinni nilkoissa, tytön jalat levitettiin samoin kuin kädet ja ….

Isin pikku kiima pillu osa 1: Harrastuksemme olivat hyvin pitkältti samanlaiset ja hänen seuransa oli aina parasta seuraa mitä voisin toivoa, Isäni oli jäänyt sinkuksi kun he erosivat äitini kanssas vajaat 5 vuotta sitten. Kello luokan seinällä tikittää väsymättömänä ja näyttää vasta puolta. Historian tunnit kun eivät kiinnosta pätkääkään. Kun hän hetken päästä jatkoi opetusta, huomasin katseeni kiertelevän niissä naisellisissa alueissa, joita hänellä oli.

Ensin vain silmissä, niissä taivaansinisissä ja kauniissa. Kohta katseeni laski kaula-aukkoon, …. Oli menossa normaali viikonloppu vanhempieni omistamassa omakotitalossa. Äitini ja 11—vuotias pikkusiskoni olivat menossa ensimmäisenä saunaan. He riisuivat pukuhuoneessa vaatteet ja heittivät ne pyykkikoriin. Itselläni oli paha tapa mennä haistelemaan äitini pikkareita pyykkikorista samalla, kun äitini ja pikkusiskoni olivat saunomassa. Kun kuuntelin, että kiuas alkoi kihahdella, kipitin nopeasti kohti pyykkikoria, ….

Olin menossa opettajani kotiin. Sovittiin tapaamisajasta ja nyt seisoin hänen omakotitalonsa ulko-ovella. Hetken päästä lehtorini avaa oven ja hymyillen kutsuu minut sisään. Riisun lenkkarini eteisessä ja mies ohjaa minut suureen olohuoneeseen. Mies halaa ja suukottelee minua ja vie minut istumaan isolle sohvalle. Hän tarjoaa kokista ja itse siemaisee valkoviiniä. Ihana kun tulit, mies sanoi ja …. Mietin pääni puhki, miten voisin juhlistaa vuotispäivääni ja naiseksitulon vuosipäivää. Sen jälkeen, kun sukulaismies Jorma oli korkannut minut rantasaunan pukuhuoneessa, olivat samassa pihapiirissä asuvat kaverini Sepi ja Pena saaneet työnnettyä kikkelinsä sisääni useiden tuloksettomien yritystensä jälkeen.

Sen he halusivat tehdä minulle vähintään kaksi kertaa viikossa lähimetsään rakentamansa majan lattialle levitettyjen pahvien päällä.

Eräänä päivänä heidän mukanaan tuli joku …. Novellini on täysin fiktiivinen, ei perustu mihinkään ja yksikään henkilö tai paikka ei ole olemassa! Novelli saataa loppua kohden pelästyttää jonkun, joten - merkistä suosittelen heikkohermoisinpia lopettamaan lukemisen. Kävelen toukokuun lämpimiä katuja ystäväni luokse.

teinitytön pillu löydä ystävä

0 thoughts on “Teinitytön pillu löydä ystävä”

    -->

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *