Squirttaaminen pimpin nuoleminen

Kostuta siis sormesi aina ennen kuin kosket sinne. Naisen klitoriksessa on hermopäätettä ja se onkin erittäin herkkä. Älä siis koskaan kosketa sinne ilman että olet kostuttanut sormiasi. Jos naisen pillu ei ole kostea niin voit heti alussa satuttaa, mikä voi viedä fiilikset täysin. Kun sormesi ovat kosteat voit koskettaa häntä hellästi ja saada hänet kostumaan. Koskettele siis häpyhuulia ja kiusaa kielelläsi. Ota sormet mukaan ja saa naisesi kokemaan väreilyjä ja jännitystä jota hän ei koskaan ole miehen kanssa kokenut.

Pillua tulee lähestyä kiusaamalla ja hitaasti. Älä siis missään vaiheessa suuseksiä unohda että sinun tulee kiusotella, eli älä kosketa hänen herkintä kohtaa heti kielellä. Nuole klitorista ja häpyhuulia ja koskettele kiusotellen kielesi päällä emättimen aukon suulta. Mitä kauemmin kiusottelet, sitä kuumemmaksi naisesi käy ja sitä paremman orgasmin hän tulee saavuttamaan.

Olet lähempänä nuolemisen ammattilausuutta uskomalla pillun kiusaamisen olevan tärkein asia hyvän orgasmin saavuttamisessa suuseksin avulla. Pikkuhiljaa vie naista kohti orgasmia. Hyvä suuseksi mieheltä on parasta mitä nainen voi kokea.

Tämä vaatii aikaa ja tunnelman pitää olla oikea, mutta palkitsee todellakin kun näet vaivaa asian suhteen. Naisesi kyllä arvostaa ja huomaa ponnistelusi sen eteen että hän kokisi parasta mahdollista suuseksiä ikinä. Koskettele naistasi siis huulilla ja otat vedä häntä lähemmäksi itseäsi.

Anna naisesi kokea että tahdot hänen tulevan ja että haluat häntä palavasti. Nuole häpuhuulia ulkopuolelta alkuun kevyesti ja siirry levitä häpyhuulet kevyesti erilleen.

Nuole pillun poimujen välistä. Levitä naisen jalkoja kevyesti ja jatka pillun nuolemista. Tee kaikki aina kevyesti, pehmeällä silkin pehmellä kosketuksella. Naisen kiihoittuessa voit koventaa kosketusta hitaasti.

Useat naiset rakastavat kun mies osaa naida kielellä. Käytä siis kieltäsi oikein. Seuraa onko nainen kiihoittnut ja miten klitoris turpoaa kiihoittumisen seurauksena.

Nuole pillua ja siirry nuolemaan häpykieltä. Katso, miten naisesi reagoi. Voit samalla sormettaa häntä. Muista sormettaessa, että G-piste sijaitsee noin 4cm syvyydessä emättimen aukon sisäpuolta.

Klitoriksen kiusaaminen kielelllä ja G-pisteen stimulointi sormella aiheuttaa useimmille naisille nautinnollisen orgasmin. Sinun ei kannata jännittää ensimmäistä kertaasi. Muista, että jokaisella meillä on ensimmäinen kertamme. Olet oikealla tiellä, kun olet ottamassa selvää siitä mitä sinun tulisi tehdä tehdäksesi naisesi tyytyväiseksi.

Usein ensimmäinen oraaliseksi tulee yllätyksenä ja onkin hyvä tutustua netistä ennakkoon mitä kannattaa tehdä ja mitä ei. Kannatta muistaa että naisen kuukautiskierto! Valitettavan usein mies ei tiedä milloin naisella on kuukautiset ja pyrkii pesälle. Ota selvää ja ole tilanteen päällä niin huomaat kuinka naisesi arvostaa sinua ja ponnisteluitasi,. Suurin osa naisista saavuttaa Orgasmin nimenomaan, kun klitorista stimuloidaan.

Oikein suuseksissä tehtynä Klitorisorgasmi voi olla naiselle todellakin voimakas kokemus. Pillun nuolentaan voi ottaa avuksi myös seksivälineet, joiden avulla voi lisätä naisen saamaa nautintoa suuseksistä.

Klitoris sijaitsee suoraan naisen virsaputken yläpuolella häpyhuulien yhtymäkohdassa. Klitoriksessa on paisuvaiskudosta joka turpoaa kiihoittumisessa. Suurin osa tästä kudoksesta sijaitsee naisen sisällä. Klitoris on luotu tuottamaan naiselle seksuaalista mielihyvää ja seksuaalista mielihyvää se antaakin oikein käsiteltynä.

Kannattaa painaa mieleen vinkit ja varsinkin tärkeimmät asiat mitä muistaa että pillu tulee nuoltua oikein. Kielen ja suun avulla naisen tyydyttämisestä nauttivat miehet tiedostavat että usein avuksi tarvitaan myös sormet.

Naiset saavat kovimmat orgasmit, kun kiihoitusaste on viety sille tunnetulle nextille levelille ja osaat antaa suuseksiä yhdistettynä hyvin sormettamiseen. Tärkeää on löytää naiselle asento, missä nainen voi olla rennosti. Paras asento on usein selällään makaaminen polvet hieman koulussa. Pillua pitää oikeasti stimuloida agressiivisesti jotta squirttaaminen onnistuu. Pornosta tuttu  G-pisteen stimulointi sormia käyttämällä on hyvä vinkki ensimmäistä kertaa squirttaamista kokeilevalle pariskunnallä.

G-pistettä stimuloidaan voimakkaasti työntämällä pilluun sormea ja stimuloinan pillun etuseinämää voimakkaasti noin cm matkalta.

Muista ensin lämmitellä nainen hyvin! Jos naisesi antaa voit kokeilla myös nyrkkipanoa. Pillun käsittely on nyrkillä on hyvä aloittaa vasta kun sormi käsittely ei ole toiminut. Käytännössä nyrkkipanossa työnnetään koko nyrkki pillun sisään. Liukastetta on hyvä käyttää vaikka naisesi olisikin märkä.

Varmista siis että pillu on märkä ja lisää liukastetta riittävästi ennen nyrkin työntämistä pilluun. Voit kirtää kättäsi pillun sisällä mikä stimuloi G-pistettä ja voi aiheuttaa naisesi purkautumisen. Seksilelut ovat hyvä keino Stimulointiin. Hyviä välineitä ovat esimerkiksi isot dildot, anaalitapit sekä kiihottumista parantavat voiteet. Varaa välineet makuuhuoneeseen ennen kuin  aloitatte stimuloinnin.

Naisen tulee pystyä rentoutumaan ja antautumaan siinä hetkessä täydellisesti omalle nautinnolle. Tämä vaatii täydellisen rentoutumisen ja sen että nainen luottaa täydellisesti kumppaniin. Useat naiset haluasivat tietää miltä squirttaus tuntuu naisesta. Useimmat naiset kuvailevat ejakulaatiota hyvin orgasmin kaltaiseksi: Pakottavalta paineelta ala-vatsassa orgasmin tullessa ja itse purkeutuminen todella vapauttavalta.

Paine on hyvin samankaltainen kuin kova tarve virtsata. Usein ejakulaation oppineet naiset oppivat myös pidättelemään sitä. Äkkiarvaamaton ja kontroloimaton ovat parhaat tilat mitä seksissä voi saavuttaa ja sitä ejakulaatio on parhaimmillaan. Täydellinen kiihoittuminen ja rentoutuminen ei ole helppoa saavuttaa. Jos ette onnistu ensimmäisellä kerralla, niin älkää silti lannistuko vaan yrittäkää uudelleen. Opetelkaa rentouttamaan toisenne ja kokeilkaa erillaisia tapoja kiihoittaa ja rentouttaa naista tilannetta varten.

Rentous on tärkeä, sillä useat ovat lähellä saavuttaa Ejakulaation, mutta säikähtävät kovaa painetta samantuntuinen kuin kova pissahätä ja eivät uskalla antautua purkautumiselle. Squirttaus vaatii siis molempien osapuolien tutustumista asiaan ja siksi kannattaakin keskustella asiasta naisen kanssa läpikohtiasin.

Näin nainen ei pelkää purkaantumista ja voi saavuttaa Ejakulaation helpommin. Faktana on se että suurin osa naisista ei koe tätä koskaan Mikä aiheuttaa ejakulaation eli Squirttauksen? Vain harvat naiset kokevat ejakulaation Squirttaus vaatii intensiivisen stimuloinnin Syitä ja tarkoitusta naisen ejakulaatioon ei tarkkaan tiedetä Tietyt kuukautiskierron ajat voivat olla otollisia squirttaukselle Naiselle nautinnollinen ja erittäin kiihottava Miehet haluavat aiheuttaa naiselle nautintoa ja se että squirttaaminen onnistuu vain harvoilta naisilta tekee siitä myös erittäin mielenkiintoisen ja miestä kiihottavan.

Parhaat vinkit siihen, miten saat naisen squirttaamaan. Intensiivinen pillun simulointi Uskomme että usein syynä siihen, miksi vain harva nainen kokee ejakulaation on se että valitettavan harva nainen kokee elämänsä aikana kunnollista intensiivistä pillun stimulointia minkä squirtaaminen todellakin vaatii. Kokeile Squirtaamista tuntemattoman kanssa Naiset ja miehetkin kokevat kovan kiihoittumisen parisuhteen alussa.

Kova seksi saa naisen kiihottumaan, mikä helpoittaa saavuttamaan ejakulaation Kova seksi ja pillun intensiivinen käsittely ovat tärkeässä roolissa jotta voisitte saavuttaa ejakulaation. Tärkeää on muistat roolisi — anna naisesi nauttia ja kiihottua Miehen tai naisen antama käsittely squirttaamista varten vaatii käsittelyä saavan osapuolen täydellisen kiihottumistilan jotta Squirttaus onnistuisi.

Älä unohda esileikin merkitystä Esileikki on hyvä tapa saavuttaa hyvä eroottinen lataus. Käy läpi koko vartalo ja anna naisen nauttia 6. Hyvä asento auttaa saavuttamaan ejakulaation  Hyvä asento on A ja O Squirttaamisessa.

Klitoris on herkkä ja pitää yleensä hitaasta, oikein kiusoittelevasta suuseksistä. Vie naisesi siis uudelle tasolle orgasmissa hitaasti kiusoittelemalla ja viemällä naista askel askeleelta kohti orgasmia. Useat miehet ovat naisilleen aivan liiankovakouraisia ja unohtavat aivan perusasiatkin suuseksissä ja sormettamisessa. Pillun nuolemisen yhteydessä on orgasmin saavuttamiseksi hyvä käyttää käsiä.

Muista sormia käyttäessäsi tärkein sääntö: Pilluun kosketaan vain ja ainoastaa kosteilla sormilla. Kostuta siis sormesi aina ennen kuin kosket sinne. Naisen klitoriksessa on hermopäätettä ja se onkin erittäin herkkä. Älä siis koskaan kosketa sinne ilman että olet kostuttanut sormiasi. Jos naisen pillu ei ole kostea niin voit heti alussa satuttaa, mikä voi viedä fiilikset täysin.

Kun sormesi ovat kosteat voit koskettaa häntä hellästi ja saada hänet kostumaan. Koskettele siis häpyhuulia ja kiusaa kielelläsi. Ota sormet mukaan ja saa naisesi kokemaan väreilyjä ja jännitystä jota hän ei koskaan ole miehen kanssa kokenut. Pillua tulee lähestyä kiusaamalla ja hitaasti. Älä siis missään vaiheessa suuseksiä unohda että sinun tulee kiusotella, eli älä kosketa hänen herkintä kohtaa heti kielellä. Nuole klitorista ja häpyhuulia ja koskettele kiusotellen kielesi päällä emättimen aukon suulta.

Mitä kauemmin kiusottelet, sitä kuumemmaksi naisesi käy ja sitä paremman orgasmin hän tulee saavuttamaan. Olet lähempänä nuolemisen ammattilausuutta uskomalla pillun kiusaamisen olevan tärkein asia hyvän orgasmin saavuttamisessa suuseksin avulla. Pikkuhiljaa vie naista kohti orgasmia. Hyvä suuseksi mieheltä on parasta mitä nainen voi kokea. Tämä vaatii aikaa ja tunnelman pitää olla oikea, mutta palkitsee todellakin kun näet vaivaa asian suhteen.

Naisesi kyllä arvostaa ja huomaa ponnistelusi sen eteen että hän kokisi parasta mahdollista suuseksiä ikinä. Koskettele naistasi siis huulilla ja otat vedä häntä lähemmäksi itseäsi. Anna naisesi kokea että tahdot hänen tulevan ja että haluat häntä palavasti. Nuole häpuhuulia ulkopuolelta alkuun kevyesti ja siirry levitä häpyhuulet kevyesti erilleen. Nuole pillun poimujen välistä. Levitä naisen jalkoja kevyesti ja jatka pillun nuolemista.

Tee kaikki aina kevyesti, pehmeällä silkin pehmellä kosketuksella. Naisen kiihoittuessa voit koventaa kosketusta hitaasti. Useat naiset rakastavat kun mies osaa naida kielellä. Käytä siis kieltäsi oikein. Seuraa onko nainen kiihoittnut ja miten klitoris turpoaa kiihoittumisen seurauksena. Nuole pillua ja siirry nuolemaan häpykieltä. Katso, miten naisesi reagoi. Voit samalla sormettaa häntä.

Muista sormettaessa, että G-piste sijaitsee noin 4cm syvyydessä emättimen aukon sisäpuolta. Klitoriksen kiusaaminen kielelllä ja G-pisteen stimulointi sormella aiheuttaa useimmille naisille nautinnollisen orgasmin.

Sinun ei kannata jännittää ensimmäistä kertaasi. Muista, että jokaisella meillä on ensimmäinen kertamme. Olet oikealla tiellä, kun olet ottamassa selvää siitä mitä sinun tulisi tehdä tehdäksesi naisesi tyytyväiseksi.

Usein ensimmäinen oraaliseksi tulee yllätyksenä ja onkin hyvä tutustua netistä ennakkoon mitä kannattaa tehdä ja mitä ei. Kannatta muistaa että naisen kuukautiskierto! Valitettavan usein mies ei tiedä milloin naisella on kuukautiset ja pyrkii pesälle. Ota selvää ja ole tilanteen päällä niin huomaat kuinka naisesi arvostaa sinua ja ponnisteluitasi,. Suurin osa naisista saavuttaa Orgasmin nimenomaan, kun klitorista stimuloidaan.

Oikein suuseksissä tehtynä Klitorisorgasmi voi olla naiselle todellakin voimakas kokemus. Pillun nuolentaan voi ottaa avuksi myös seksivälineet, joiden avulla voi lisätä naisen saamaa nautintoa suuseksistä. Klitoris sijaitsee suoraan naisen virsaputken yläpuolella häpyhuulien yhtymäkohdassa. Eivätkö täällä olevat naiset squirttaa? Onko koko squirttaaminen vain urbaani legenda? Taitaa olla toi viimeinen vaihtoehto, pelkkiä ukkoja Olen pienen elämäni aikana saanut kaksi kertaa nuolla ja sormettaa naista joka on antanut palkinnon kasvoilleni, mä vaan rakastan sitä että nainen laukeaa erittäin kosteasti, nytkin etsin sellaista naista joka tietää että ejakuloi hyvästä nuolemisesta, se vaan on paras palkinto suuseksistä.

Merkin takaa löytyy meiliä. Ja tiedän että toiset naiset häpeää kun mehut lentää, sitte saa vakuutella kuinka mies kiihottuu pillu mehuista, ainakin minä Kaikki miehet ei kuulemma tykkää No kuka mistäkin, mä tykkään Sehän on sellainen ominaisuus joka vain on tai ei ole.

Saan orgasmin suuseksissä helposti. Olen todella märkä ja valuva, mutta en ole koskaan squirtannut. Et oo kuiva, mutta kukaan ei ole oikealla tavalla sormettanut G pistettäsi. Kaikki naiset Squirttaa, kun on oikea tekniikka. Naisen tosin pitää myös osata antautua asialle, eikä saa hetkeksikään tulla mitään häpeän tunteita, ja itse alkaa pidätellä squirttiä, jolloin se voi muuntua tavalliseksi orkuksi, joka sekin voi olla ihan hyvä.

Squirttaus lienee tarvita luottamuksellisen suhteen partneriin, ja naisen pitää uskaltaa antaa mennä vaan Koko "squirttaaminen" on vain pornoteollisuuden antama nimi tapahtumalle, kun pidätyskyky pettää. Itse en squirttaa mutta kostun todella märäksi suuseksin aikana. Se on ihana tunne kun on sheivannut posliiniksi ja on todella kostunut. Vaikka nainen ei squirttaisi on oikein valuvan märkää ja kiimalimaista pillua ihanaa nuolla ja imeä ja oikein juoda herkullista kiimalimaa ;.

Naamani päällä olisi istumapaikka vapaana oikein märälle pillulle. En squirtannut ennen lasten saamista, mutta sen jälkeen pillu on alkanut elää omaa elämäänsä.

Squirttaan ihan jo yhdynnässä ja puristan penistä tahtomattani ihan hulluna. Pienen lätäkön saan aikaiseksi lakanoihin, eikä kyseessä ole mitään tekemistä virtsan kanssa. Toki samasta reiästä molempi neste tulee, mutta kyseessä täysin eri kama. Lantionpohjan lihakset nimittäin hyvässä kunnossa, ei karkaile. Squirttaus ei siis ole urbaanilegendaa. Olis ihana päästä nuoleen oikeen märkää ja saada nesteet valuun lurps. Onko treen lähialueella naista joka tahtoo et nuolee loppuun asti kunnolla.

Ihanaa on nuollaoikein märkää pillua ja jos vielä lopuksi lentää oikein kosteaa naamalle niin parempi vaan. Mutta sen ihanan kostean pillun nuoleminen on kyllä mulle oikea intohimo.

Miehet ovat yleensä aina aivan liian suoraviivaisia suuseksin suhteen. Antamalla naisellesi erottisen hieronnan stimuloit pornoa ja seksiä seksikertomus tärkeitä alueita, jotka nostavat hormoonitoiminnan ylimmilleen. Rentoutuminen on avain hyvään oraaliseksiin. Jos naisen pillu ei ole kostea niin voit heti alussa satuttaa, mikä voi viedä fiilikset täysin. Naiset saavat kovimmat orgasmit, kun kiihoitusaste on viety sille tunnetulle nextille levelille ja osaat antaa suuseksiä yhdistettynä hyvin sormettamiseen. Lantionpohjan lihakset nimittäin hyvässä kunnossa, ei karkaile.

0 thoughts on “Squirttaaminen pimpin nuoleminen”

    -->

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *