Gmail login suomi synttäriruno tytölle

Tärkeintä ei ole kuinka paljon elämässäsi on päiviä… …vaan kuinka paljon päivissäsi on elämää! Tänään sait sä varmaan, hiuksiin ensi harmaan. Ikäneito sust on tullut, vietä juhlat oikein hullut! Vaikka elämä nuoleekin paljaaksi pään, tosi poika ei vanhene ikänään. Vaikka taivaalta sataisi puukkoja, tulisin antamaan sinulle suukkoja.

Vaikka yö olisi pikimusta, et jäisi vaille rutistusta. Varmaan tunnet itsesi vanhaksi nyt Et olekaan vastasyntynyt Elämän riemut ja kokemukset on niin kuin taidolla tehdyt sukset. Ne hyvin luistaa vaikka mikä on keli Ei pelattu vielä oo sunkaan peli.

Viel on sulla varaa varttua, kun ei oo kurtun kurttua. Yritän epätoivoisesti löytää selitystä sille, miten joku voi vanheta muuttumatta miksikään? Älä hätäile vaikka olet vuoden vanhempi….

Olet nuorempi nyt, kuin koskaan enää tulet olemaan! This site uses cookies. Onkohan syynä tälläinen juttu; synttäreille tulee ystävä ja tuttu? Monta, monta kynttilää kakussasi tänään on, myöskin monta ystävää sinulla jo on. Nalle heitti kuperkeikan mukaan pyysi siskon ja veikan. Pupu pensaastansa hiipi mukaan luuli, ettei sitä nähnyt kukaan.

Iloita yhdessä nyt saamme Onnittelut sulle jaamme. Nalle pieni odottaa, että saapi rutistaa, tahtoo sulle toivottaa oikein paljon onnea. Nalle pieni pörröinen viestin tuokoon iloisen; Onnea ja hyvää mieltä Päivänsankarille! Niin kuin poimit mansikoita, poimi onnen pipanoita! Niitä kun nuoleksit kielellä, pysyt onnellisella mielellä. Niin monta pientä tähtöstä kuin taivaankansi kantaa, niin monta onnentoivotusta tahdon sulle antaa. Nyt se ilo alkoi vasta, nyt on syytä juhlia.

Merkkipäivää riemukasta ja paljon, paljon onnea! Nyt on vauhdissa tossut ja tassut, alkavat juhlat hilpeät ja hassut. Onnea, onnea vaan, sinuahan juhlitaan. Olkoon onni osanasi elämäsi retkellä. Pieni nalle vierelläsi, rutistuksen hetkellä! Olkoon päiväsi iloinen ja mukava — niin kuin Sinäkin olet. Olkoon tiesi onnekas, syntymäpäiväsi riemukas. On lysti saada paketti! Voi siinä olla raketti, -tai shaketti, -tai tiketti, tai vaikka kukkapuketti… Ja onnittelu tietenkin.

On monta hyvää syytä pistää elämä makeaksi, tällä kertaa herkuttelemme syntymäpäiväsi kunniaksi. Onnea ja iloa viisikymmentä kiloa. Onnea ja rauhaa kaksikymmentä kauhaa. Onnea kaikkein parhainta, tahdon sulle toivottaa, tänä päivänä, sankarin ikiomana.

Onnea nyt toivon sulle, ystävälle pienoiselle. Toivon riemun rikkautta, elon kaiken kirkkautta. Onnea, sata kiloa … … ja vaikka vähän ylikin. Olkoon täynnä iloa sydän sekä sylikin. Tänä päivänä en tuo sinulle kukkasia, vaan jätän lyhyen tiedonannon; On se sentään kiva, että sinunlaisesi ihminen on olemassa. Onnea sulle toivotan ja onnellista aikaa. Uskollista ystävää ja muuta et sä kaipaa. Onnen enkeli kultasiipi luokses aina lentäköön, seppeleisen kaunokaisen otsallesi painakoon.

Onnen, ilon toivotukset päivänsankarille. Mieli hyvä, aurinkoinen pikkujuhlijalle. Onnenkeiju, kultasiipi, luokses aina lentäköön. Seppeleisen, kaunokaisen, hiuksillesi painakoon. Onnen taivas tähtineen, päällesi sun paistakoon ja kaikki sinun polkusi kukkia kasvakoon.

Onni on olla onnelinen, onni on olla iloinen, onni on olla synttärisankari päivän keväisen. Oo oo onnenlintu, pikkulintu pii pii, onnenlintu sinun luokses sukkasillaan hiipii. On suurta olla pieni päivänsäde, suurempaa on olla ilon lähde.

On synttärikakkua ja namuja mukava syödä, ystävien ja tuttujen kanssa leikkiä lyödä. Sillä tämä päivä verraton, sun juhlapäiväsi on! Parane ei päivä tästä, synttäriä lystikästä, tänään sulle toivottaa, kaikki ystäväsi saa. Perhonen pieni sinisiipi saapuu sinun luo, hyvän onnen toivotuksen mukanansa tuo. Pienen pieni enkeli, valkoisissaan lenteli. Sieltä, täältä, pienen pilven päältä: Lähetti säteen, pienen ja soman: Pienen pieni lintunen luoksesi tulee lentäen, syntymäpäiväsi tänään on, siis onneksi nyt olkohon.

Pienen pieni siili, jolla hyvä diili. Luokses kun piipertää, onnittelemaan kiipeää. Pienet jalat tepsuttaa, käsi pieni kurkottaa. Ääni soma hunajainen, hymy hellä mansikkainen. Olet aina aurinkoinen, pieni hymysuu.

Pieni on peikkolapsi vasta, ei silti lakkaa nauramasta. Metsään laittaa pystyyn pienen majan, siellä viettää onnellisen ajan. Pikkulintuin lailla viserrä sinäkin. Sirkutusta kuullessani iloitsen minäkin. Pikkulintu oksalla soittaa serenaadia, lähettää ilolauluja, toivottaapi onnea. Pikku orava luoksesi tepsuttaa, iloisesti häntäänsä heiluttaa ja hurjasti sinulle onnea toivottaa. Kaikki tätä keijukaista rakastaa ja Paljon Onnea toivottaa! Onnentyttö on se, joka kulkee orvokintuiketta silmissään ja ruohoa hiuksissaan.

Hän tahtoo pienen siemenen ja kupillisen multaa, tuhatkertaa mieluummin, kuin ison kassin kultaa. Pikkuneiti, valkotukka, sinisilmä, punasuu, suureen juhlaan valmistuu. Pikkutyttö punaposki, ole aina iloinen, kasva niin kuin kedon kukka, viserrä kuin lintunen. Pienen tytön suuri päivä olkoon täynnä riemua, naurua ja laulua, paljon päivänpaistetta. Sankaritar täyttää vuosia, tähdet ja kuu alkavat häntä suosia.

Hän on juuri nyt parhaassa kukassa, päivänsäteitä silmissä, tukassa. Ohessa suojelusenkelin rauha, olkihatussa sininen nauha. Tyttö pieni hymysuu, päivänsankari, kukas muu. Onnea paljon sinulle suoden, rakkaat halaukset mukana tuoden. Tyttö pieni naurusuu, on kuin taivaan täysikuu. Koko naamaa naurattaa, kun hän tänään onnen saa.

Gmail login suomi synttäriruno tytölle -

Tänään sait sä varmaan, hiuksiin ensi harmaan. Toivon riemun rikkautta, elon kaiken kirkkautta. Lahjoja, leikkejä, yllätyksiä silloin sankari saahan! Pitkä matka sovintoon Onnea nyt toivon sulle, ystävälle pienoiselle. Jos pääministeri Juha Sipilän kesk. Paljon hyvää toivotamme päivänpaistetta tielle. Ystävälle kukkia tänään tahdomme tuoda, paljon, paljon onnea elämääsi suoda.

0 thoughts on “Gmail login suomi synttäriruno tytölle”

    -->

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *