Kyrpää äidille kyrpää vittuun

kyrpää äidille kyrpää vittuun

Laskettuaan housunsa pois, hän silmät suljettuna työnsi kätensä alushousujen sisään, raotti Hiukan jalkojaan, ja alkoi vetää sormeaan raossaan ylös ja alas. Sitten hän huokaisi, katsoi minua ilkikurisesti ja paneutui selälleen viltille.

Lähdin siitä paikasta saunalle, jossa kaivoin suonikkaan kyrpäni esille ahtaista housuista. Katselin mulkun tummanpuhuvaa päätä, samalla kun annoin esinahalle vauhtia.

Ei kestänyt minuuttiakaan kun karjaisten laskin siemeneni saunan lattialle. Palaillessani takaisin pihakeinuun, pyysi äitini minua, josko lämmittäisin saunan. Tunnin kuluttua sainkin urakkani päätökseen. Kävin ilmoittamassa sisaruksille, että he voisivat mennä saunomaan.

Poikahan tulee mukaan, sanoi Seija! Estelin hämilläni, ja sanoin tulevani heidän jälkeensä. Muukaan ei auttanut, äidin mennessä edeltä, jäin pukuhuoneeseen Seijan kanssa.

Hän astui eteeni ja kehotti myös minua riisuuntumaan. Nieleksien katsoin kun hän ujutti hitaasti pikkuhousujaan alemmaksi. Tuuhea musta karvapehko oli vaaksan etäisyydellä nenästäni. Täti haroi kaksin käsin mustaa tussuaan, ja raotti karvoja sen verran että paksut häpyhuulet Paljastuivat karvoituksen alta. Hitaasti nousin pystyyn ja solautin sortsini nilkkoihini. Kivikovana seisova kyrpäni pamahti kohti kattoa.

Hän ojensi kätensä kuumalle kyrvälleni ja liikutteli varovasti esinahkaa kiiltävän terskan yli edestakaisin. Hymähdin jotain yhdentekevää ja sanoin- eikös meidän pitänyt mennä saunaan.

Valottomassa saunassa oli hämärää, eikä löylyjä juuri heittänyt äitini kyyryssä asennossaan edes huomannut seisokkiani.

Istuuduin pikien lauteiden toiseen päähän kuin äitini, ja Seija täti tuli aivan viereeni. Muutamien kipakoiden löylyjen jälkeen, äiti siirtyi alemmalle lauteelle saippuoimaan tukkaansa. Samassa täti tarttui kulliini kiinni, ja alkoi runkata sitä tarmokkaasti. Olin niin kiihottunut, että hetken päästä terskani vuodatti nesteet lauteille. Siirryin voipuneena laudetta alemmaksi, samalla kun äitini sanoi menevänsä uimaan.

Tuskin ovi oli sulkeutunut kun Seija kuiskasi, - haluatko sinä puolestasi nähdä jotain suurta! Vilkaisin ylöspäin, kun täti nosti molemmat jalkansa ylös, ja levitti reitensä apposen auki. En ole paljon pilluja nähnyt, mutta pornolehdissäkään en ole niin karvaista huomannut. Kuin oli Seijan mustakarvainen vittu. Hän silitti mirriään kaksin käsin, ja paljasti sen kätköstä suuret, poimuiset häpyhuulet. Molemmin käsin auttaen, hän levitti pillun huulet auki.

Punaisena ammottava rako oli litisevän märkä, kiimaneste valui pitkin pillua. Mutta varsinainen yllätys löytyi vitun yläosasta, suunnaton klitoris! Se oli pikkusormeni pään kokoinen, ja kiihotuksesta aivan tumma. Tässä vaiheessa mulkkuni oli taas kiveäkin kovempi, ja sojotti napaani koti.

Urheilullisen pojan lihaksikas perse nousi ja laski, ja Minna huohotti ja raapi pitkillä, punaiseksi lakatuilla kynsillään Jussia selästä. Minnan nilkassa oleva kapea ketjukoru helähteli. Huoneen täytti molempien huohotus, Minnan pillun litinä, Jussin pallien läpsähtely äitinsä reisiä ja persettä vasten ja mieletön panemisen tuoksu.

Pane äitiäs… Aaaah, sun kyrpä on niin iso ja ihana… Ai vittuuuu, noi sun pussit tuntuu ihanalta…. Otin jo kivikovaksi käyneen kyrpäni esiin housuista ja aloin runkata heidän panemistaan edelleen salaa ovensuusta katsellen. Olin jo aivan kuumana kiihkosta, enkä hetken päästä enää voinut vastustaa kiusausta yrittää liittyä leikkiin mukaan.

Astuin esille ja sanoin:. Revin vaatteet nopeasti päältäni, menin patjalle ja tarjosin Minnalle kyrpääni. Hän otti sen käteensä ja alkoi runkata, nuolla ja imeä.

Hän nuoli myös pallejani ja otti välillä kyrpäni täyteläisten huultensa väliin ja syvälle suuhun. Jussi katseli tätä ja tihensi tahtiaan. Myös Minnan perse alkoi liikkua yhä tiheämmin ylös ja alas. Jussi alkoi olla todella lähellä orkkua. Oli mahtavaa katsella heidän himoaan ja olla samalla hommassa itsekin mukana. Jussin perse tärisi ja niin Minnankin.

He saivat molemmat upealta näyttävän orgasmin. Samalla Minna lopetti kyrpäni imemisen alkaessaan suudella Jussia. He makasivat hetken toistensa sylissä, minä vain katselin. Minnan turpeiden ja punaisten pillunhuulien välistä alkoi hiljalleen valua Jussin spermaa. Otin Minnan reisistä kiinni, levitin vitun kunnolla esille ja aloin nuolla klitorista.

Pillu tuoksui voimakkaasti ja Jussin sperma maistui suolaiselta, muttei kuitenkaan pahalta. Minna alkoi kiihottua uudelleen ja itse olin aivan kiimoissani.

Minna alkoi uudelleen huohottaa ja huomasin Jussinkin kullin nousevan taas pystyyn. Hän runkkaili sitä hiljalleen ja katseli äitiään silmiin. Minna otti Jussin kyrvän taas suuhunsa ja imeskeli sitä kuin tikkaria. Sitten Minna painoi minut selälleni patjalle ja tuli päälleni hajareisin. Hän asetteli kyrpäni vittunsa turvonneille punaisille huulille ja painoi sen sitten kerralla sisäänsä, pohjaan saakka.

Pillu tuntui liukkaalta ja ehkä vähän tavallista väljemmältä, mutta ihanalta. Minna alkoi pumpata persettään päälläni, piti käsiään rinnallani ja samalla imi vierellä polvillaan olevan Jussin kyrpää. Äkkiä Jussi nousi ja meni äitinsä taakse polvilleen. Ei jumalauta, ajattelin… Mutta kyllä, Jussi ei ujostellut, vaan painoi äitinsä ristiselästä alaspäin voimakkain ottein ja läimäytteli tämän pakaroita, levitti niitä ja alkoi asetella kyrpäänsä tämän persereikään. Tiesin kyllä Minnan rakastavan perseeseen panemista, ja monesti olimme panneet niin, että Minna runkkasi itseään dildolla ja minä panin perseeseen.

Minna sai niin aina komeita orgasmeja. Mutta että poika vielä panee äitiään perseeseenkin… No, Minna ei vastustellut yhtään, vaan päinvastoin työnsi persettään paremmin esille ja alkoi suudella minua työntäen kieltään syvälle suuhuni.

Minna tuntui sekoavan kokonaan, kun Jussin kyrpä painui hiljalleen kokonaan sisään hänen perseeseensä. Minnan pillun seinämässä tuntui hyvin, kun Jussin iso kulli liikkui rauhalliseen tahtiinsa tämän perseessä. Jussi murahteli, läimäytteli Minnaa perseelle, välillä aika lujaakin, ja huomasin Minnan nauttivan siitäkin. Hän oli selvästikin aivan sekaisin kiimasta. Hänen perseensä liikkui intohimoisesti ja syvää liikettä tehden. Hänen rintansa heiluivat ja nännit olivat pystyssä kivikovina.

Hän paineli vittuaan täydellä voimalla minua vasten ja taas toisessa liikkeen päässä Jussin lantiota ja kyrpää vasten. Kyrpäni oli räjähtämäisillään, mutta yritin pitkittää orgasmiani mahdollisimman pitkään. Tunsin, että Jussinkin kyrpä oli kivikova ja että myös Minna oli taas jo tulossa. Lopulta en enää kyennyt estämään orgasmini tulemista.

Se lähti liikkeelle ja tuli kuin hyökyaalto ja tuntui koko vartalossani. Orgasmini siirtyi Minnan läpi Jussiin. Me kaikki kolme huusimme suoraa huutoa ja tärisimme orkkujemme kourissa.

Pikkuhiljaa sekä Jussi että minä vedimme kyrpämme aivan puhki olevasta Minnasta. Makasimme patjalla kaikki kolme, Minna välissämme, nyt vihdoin ehkä edes vähän hämillisen näköisenä. Hän silitteli ja suuteli meitä molempia vuorotellen.

Olen normaali vuotias pitkänhuiskea poikalapsi, tai en oikeastaan ihan normaali. Minulla on jotain, mitä monella ikäiselläni, tai vanhemmallakaan ole. Minulla on suunnattoman suuri kyrpä! Koulussa minua on siitä kiusattu niin kauan kuin jaksan muistaa. Uimahallin saunassa kavereillani oli kymmensenttiset pilit, kun oma letkuni roikkui Lähes 20 senttisenä, ja nyt puhun mitoista kun kalu ei seiso.

Nyt murrosikäisenä he ovat hiukan saavuttaneet minua, mutta kauaksi vielä jääneenä. Kun mulkkuni seisoo, sitä voi verrata HK: Ja päässä sinipunainen lerssi, jota esinahka ei pysty peittämään. Kun se edes seisoisi vaan joskus, mutta sillä on tapana nostaa päätään alinomaa. Olimme äitini ja hänen Seija siskonsa kanssa viikonlopun vietossa mökillä. Siskokset olivat naukkailleet viiniä pitkin päivää, ja iloisessa tunnelmassaan päättivät ruveta auringon ottoon.

Seurasin pihakeinusta kun naiset riisuivat vaatteitaan. Mulkkuni tuntui pyrkivän väkisin housujeni läpi, kun Seija vapautti raskaat rintansa liivien puristuksesta. Hän pani ahnaan katseeni merkille, ja hieroi kookkaita tissejään uneliaan näköisenä.

Nännien päät nousivat ainakin kaksi senttiä koholle. Hän tuijotti minua silmiin, ja veti housunsa hitaasti lantioltaan. Alta paljastuivat valkoiset läpikuultavat pikkuhousut, joiden välistä tursui mustia karvoja. Laskettuaan housunsa pois, hän silmät suljettuna työnsi kätensä alushousujen sisään, raotti Hiukan jalkojaan, ja alkoi vetää sormeaan raossaan ylös ja alas.

Sitten hän huokaisi, katsoi minua ilkikurisesti ja paneutui selälleen viltille. Lähdin siitä paikasta saunalle, jossa kaivoin suonikkaan kyrpäni esille ahtaista housuista. Katselin mulkun tummanpuhuvaa päätä, samalla kun annoin esinahalle vauhtia. Ei kestänyt minuuttiakaan kun karjaisten laskin siemeneni saunan lattialle.

Palaillessani takaisin pihakeinuun, pyysi äitini minua, josko lämmittäisin saunan. Tunnin kuluttua sainkin urakkani päätökseen. Kävin ilmoittamassa sisaruksille, että he voisivat mennä saunomaan. Poikahan tulee mukaan, sanoi Seija! Estelin hämilläni, ja sanoin tulevani heidän jälkeensä.

Muukaan ei auttanut, äidin mennessä edeltä, jäin pukuhuoneeseen Seijan kanssa. Hän astui eteeni ja kehotti myös minua riisuuntumaan. Nieleksien katsoin kun hän ujutti hitaasti pikkuhousujaan alemmaksi. Tuuhea musta karvapehko oli vaaksan etäisyydellä nenästäni. Täti haroi kaksin käsin mustaa tussuaan, ja raotti karvoja sen verran että paksut häpyhuulet Paljastuivat karvoituksen alta.

Hitaasti nousin pystyyn ja solautin sortsini nilkkoihini. Kivikovana seisova kyrpäni pamahti kohti kattoa. Hän ojensi kätensä kuumalle kyrvälleni ja liikutteli varovasti esinahkaa kiiltävän terskan yli edestakaisin.

Keskustelu24 Yhteiskunta Uskonnot ja uskomukset Kristinusko Lestadiolaisuus Vanhoillislestadiolaisuus Sillä välin kun iskä on pois kotoa Sillä välin kun iskä on pois kotoa veee 4. Äiti veti vielä vyötäröltäni minua sisäänsä yrittäen saada kaluani vielä sitäkin syvemmälle.

Vihdoin siemennesteen tulo loppui ja jäimme huohottaen makaamaan lähetyssaarnaaja-asentoon kulli yhä äitini sisällä. Taisin jopa nukahtaa hetkeksi kun havahduin siihen että veltostunut kullini oli luiskahtamassa ulos sperman liukastamasta emättimestä. Muutin vähän asentoa ja kulli painui takaisin pesäkoloonsa. Äiti oli huomannut saman, koska hän nosti saman tien jalkojaan ja kietoi ne takaani ympäri. Pieni rentoutuminen ja jalkojen kosketus pakaroihini saivan aikaan taas toivotun reaktion, tunsin kuinka kaluni äidin sisällä alkoi taas kasvaa ja tuntiessaan sen pillukin supisteli kevyesti.

Kun tunto oli osittain palannut, uskalsin taas liikkua. Vilkaisin äidin kasvoja ja niille levisi tuttu hymy. Kyrpäni kasvoi täyteen mittaansa, erona oli nyt ainoastaan se että herkkyys oli edellisen kierroksen jälkeen miltei kokonaan kadonnut.

Pumppasin hitaasti muutaman kerran kuin kokeeksi: Kohottauduin polvilleni katsomaan miten kyrpäni kiilteli ja työnsi välillä sisään mennessään pienen spermavanan ulos. Pillu oli nyt liukas kuin se olisi ollut öljytty. Saatoin huoletta kiihdyttää välillä tahtia niin että kulli souti sisään ja ulos koko pituudeltaan ja ihomme läiskähtelivät kuuluvasti yhteen. Välillä taas kumarruin suutelemaan äitiä ja hidastin niin että liikkeen tuskin tunsi. Vastaa alkuperäiseen viestiin Sillä välin kun iskä on pois kotoa supistukset pumppasivat spermaa äidin vittuun loputtomasti ja jokaisella purkauksella työnsin kouristellen kyrpääni yhä syvemmälle ja syvemmälle.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

kyrpää äidille kyrpää vittuun

Kyrpää äidille kyrpää vittuun -

Mies oli rinnastaan ja jaloistaan karvainen; tyypillinen vanha mies. Kuin oli Seijan mustakarvainen vittu. Amatööri nainen imee kyrpää kuin huora. Hänen perseensä liikkui intohimoisesti ja syvää liikettä tehden. Sitten Minna painoi minut selälleni patjalle ja tuli päälleni hajareisin.

: Kyrpää äidille kyrpää vittuun

SEKSIÄ ILMAISEKSI KANSAINVÄLINEN PIHVI JA SUIHIN 77
HULLUN LEHMÄN ESSO LIIAN KOVA EREKTIO Escort stockholm sex at the massage
Seksiseuraa imatra ikävä suomi Suomalaista ryhmäseksiä varattua seuraa
Miesseuraa aikuisvideo Amatööri tyttö imuttaa yllätävän hyvin. Viesti on mainos tai massapostitus. Haluamme tarjota sinulle ehdottomasti maan suurimman valikoiman ilmaisia seksivideoita, siksi lisäämmekin joka viikko satoja uusia seksi- ja pornovideoita katsottavaksi ilmaiseksi. Joona liittynyt katoliseen kirkkoon!!! Keskustelu24 Yhteiskunta Uskonnot ja uskomukset Kristinusko Lestadiolaisuus Vanhoillislestadiolaisuus Sillä välin kun iskä on pois kotoa Sillä välin kun iskä on pois kotoa veee 4. Seuranhaku seksi reverse gangbang otti housut pois ja työnsi munan äitini suuhun. Typerät ja kaikintavoin omituiset ihmiset kun eivät ilmeisesti kuulu siionin talosteluun.
Pikkuhiljaa sekä Kyrpää äidille kyrpää vittuun että minä vedimme kyrpämme aivan puhki olevasta Minnasta. Uimahallin saunassa kavereillani oli kymmensenttiset pilit, kun oma letkuni roikkui Lähes 20 senttisenä, ja nyt puhun mitoista kun kalu ei seiso. Revin vaatteet nopeasti päältäni, menin patjalle ja tarjosin Minnalle kyrpääni. Välillä taas kumarruin suutelemaan äitiä ja hidastin niin että liikkeen tuskin tunsi. Spicymatch anal private deitti suomipillu Lingam hieronta ilmaistapornoo Anopin hyvä teiniperse kii teiniperse isä teinitytön porno vilauttelu video pilluun nuorta ladyä. Minulla on suunnattoman suuri kyrpä! Yhdessäolo, seksi ja kaikki muu jatkui hänen kanssaan samaan tapaan kuin ennenkin.

0 thoughts on “Kyrpää äidille kyrpää vittuun”

    -->

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *